Útlezárás

2022.07.28. 12:52

Halálos baleset az M1-esen: hatalmas a torlódás

Az 1-es számú főút elérte kapacitásának csúcsát. Aki teheti Mány, Zsámbék és Páty felé kerüljön!

Szász Dalma Kitti

Forrás: police.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: ráfutásos balesetet szenvedett két kamion az M1-es autópályán Zsámbék térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az ütközés következtében a hátsó kamion vezetője beszorult.

A legfrissebb rendelkezésre álló adatok szerint július 28-án 9 óra 28 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között, két kamion ütközött össze az M1-es autópálya 28-as kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges információk alapján az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, adta hírül a police.hu.

Két kamion ütközött az M1-esen Zsámbék közelében
Forrás: police.hu

Gányai Balázs rendőr főhadnagytól, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták. Emiatt torlódás alakult ki, a rendőrök Bicskénél, a 39-es kilométerszelvénynél terelik le az autópályáról a forgalmat az 1-es számú főútra. 

A szóvívő kiemelte, hogy emiatt az 1-es számú főút elérte a kapacitásának a csúcsát. Mivel a sávokon lassan halad a forgalom, a rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy lehetőség szerint Mány, Zsámbék és Páty felé kerüljenek.

Két kamion ütközött az M1-esen Zsámbék közelében
Forrás: police.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában