TŰz

2022.07.12. 08:10

Adománygyűjtést hirdettek a tűzkárosult ácsi család részére (helyszíni fotók)

Vasárnap este csaptak fel a lángok, szinte mindenük odaveszett.

Kemma.hu

Forrás: KEM Katazstrófavédelmi Hatóság

Ahogyan arról korábban beszámoltunk vasárnap délután kigyulladt egy családi ház Ácson. A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Hatóságtól azt is megtudtuk, hogy a tűzoltók négy vízsugárral oltották a lángokat, személyi sérülés végül nem történt. 

Ács város hivatalos oldalán a tűzeset után megjelent egy felhívás, melyben a tűzkárosult kisgyermekes családnak szeretnének segíteni. A település egy gyűjtést hirdetett meg, valamint létrehozott egy számlaszámot, ahová anyagi támogatásokat küldhetnek az adakozók.
 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „ADOMÁNYGYÚJTÉS AZ ÁCSI TŰZKÁROSULT CSALÁD RÉSZÉRE Bizonyára sokan értesültek róla, hogy 2022.07.10-én egy ácsi kisgyermekes család otthona a tűz martalekává vált. Ezúton kérjük Önöket, amennyiben van lehetőségük, segítsék felajánlásaikkal a családot. Ezt magánszemélyként az alábbi számlaszámon tehetik meg: Számlatulajdonos: Gyevnárné Szücs Erika Számlaszám: 11773401-01-886090 IBAN: Swift kód: OTPVHUHB Aki nem magánszemélyként szeretne adományozni, az Ács Város Fejlődéséért Alapítványon keresztül teheti meg. Bankszámlaszáma: 63200092-15901385 A közlemény rovatban kérjük tüntessék fel, hogy "Adomány a tűzkárosultak részére". SegítÅ‘ szándékukat a család nevében előre is köszönjük!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában