Lopás

2022.05.26. 08:07

Videón a laza tolvaj: tatai üzletből sétált ki a nő a lopott aksival

A nő a legnagyobb természetességgel sétált a kijárat felé a lopott akkumulátorral a tatai üzletben. A tolvaj akciójáról felvétel is készült.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki a lopott akkumulátorral fizetés nélkül sétált ki a tatai áruházból. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a nő büntetlen, a Tatai Járási Ügyészség  arra tett indítványt, hogy a Tatai Járásbíróság a nőt pénzbüntetésre ítélje és kötelezze az okozott kár megfizetésére.

A vádirat szerint az elkövető  2021. december 8-án 16 óra 9 perckor a tatai hipermarketből egy 20 ezer 990 forint értékű akkumulátort oly módon lopott el, hogy arról letépte az áruvédelmi eszközt, majd az áruval a kezében fizetés nélkül távozott az üzletből. Az okozott kár nem térült meg, mert bár a nőtől lefoglalták az akkumulátort, de az már nem volt eladható, leselejtezésre került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában