Bírósági tárgyalás

2022.05.04. 08:43

Rendőrök szedték szét a két ittas férfit Tatabányán, videó is készült róluk

Az egyik férfi büntetett előéletű, így ő visszaesőnek számít.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Két verekedő, megbotránkoztatást és riadalmat okozó férfi ügyét tárgyalja május 5-én, csütörtökön a Tatabányai Törvényszék.  A vádirat szerint a két ittas férfi 2021. május 11-én egy tatabányai boltban szólalkozott össze egymással, amelynek során dulakodni, verekedni kezdtek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a verekedő férfiakat az üzlet dolgozói és egy vásárló választotta szét. Ekkor az egyikük az üzleten kívülre hívta a másikat, hogy ott folytassák a bunyót, ahol abbahagyták. Az pedig vele is tartott. Az üzlet előtt a két férfi többször megütötte egymást, a földre kerülve birkóztak, majd felállva ütötték, rugdosták egymást. 

A verekedésnek a rendőrök kiérkezése vetett véget. A vádlottak erőszakos magatartása megbotránkozást és riadalmat keltett az azt észlelőkben. Az egyik férfi ráadásul büntetett előéletű, így különös visszaesőnek minősül. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától, míg a büntetlen előéletű férfit ítélje közérdekű munka büntetésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában