Vádemelés

2022.03.03. 11:30

Videón a bolti bunyó Tatabányán: a hentespult előtt csépelte egymást a 2 ittas férfi

A két férfi a tatabányai boltban szólalkozott össze, majd verekedni kezdtek. A balhézást az üzlet előtt is folytatták, a bunyónak a rendőrök vetettek véget.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik egy tatabányai üzletben és az üzlet előtt verekedtek egymással. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyész tájékoztatása szerint az ügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, a büntetlen férfit közérdekű munka büntetésre ítélje.

A vádirat szerint a két ittas férfi 2021. május 11-én a tatabányai boltban  összeszólalkoztak egymással, ennek során dulakodtak és verekedtek egymással. A verekedő férfiakat az üzlet dolgozói és egy vásárló választotta szét. Ekkor az egyik férfi az üzleten kívülre hívta verekedni a másik férfit, aki ezt elfogadta, az üzletet így hagyták el. Az bolt előtt az egyik férfi bokszoló állást vett fel, így próbálta megütni a másikat, aki az ütést kivédte. Ezután mindketten levetették a kabátjukat, és többször megütötték egymást. A két férfi a földre került, ott birkóztak, majd felállva egymás ütését és rugdosását folytatták. A verekedésnek a rendőrök kiérkezése vetett véget.

A verekedés közben az elkövetők nem sérültek meg. Az egyik férfi büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában