Szolgálatban

2022.05.03. 16:49

Együttműködés: Vitarát adományozott a Suzuki az esztergomi rendőröknek

Több mint hét éve tart az együttműködés az Esztergomi Rendőrkapitányság és a Magyar Suzuki Zrt. között, melynek jegyében a vállalat kedden egy új Suzuki Vitarát adományozott a hatóságoknak, így segítve a rendvédelmi szerv munkáját.

Walczer Patrik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A cég közölte: a hazai új autó eladási piac egyik legnépszerűbb, korábban közönségkedvencnek is választott modelljével bővül a rendőrség járműflottája, ugyanis fontosnak tartják, hogy közvetlen környezetüket is segítsék, így évek óta támogatják az esztergomi kórházat, helyi szervezeteket és hatóságokat. Azért erre a modellre esett a választás, mert Magyarországon a Vitara többször bizonyított, sőt tavaly elnyerte az Év Magyar Autója díjat is.

A rendőrök nagy örömmel fogadták a Suzuki adományát.
Forrás: Walczer Patrik / 24 Óra

Debreczeni István rendőr ezredes elmondta: ez már a második ilyen szolgálati gépjármű, amelyet a gyártól kaptak. Nagyon megbízhatónak tartja, a mérete, a teljesítménye tökéletesen megfelelő a rendvédelmi feladatok ellátására. Nagyon örülnek neki, hiszen egy új autó növeli a rendőrkapitányság munkatársainak komfortérzetét is. A rendőrkapitány elárulta azt is, hogy az új Suzuki Vitarával az Esztergomi Rendőrkapitányság teljes illetékességi területén találkozhatunk majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában