TikTok

2022.04.17. 09:44

„Onnét nem gyössz ki” − a Közút olyan videót posztolt az M1-esről, hogy te is röhögni fogsz

A Magyar Közút a TikTok-csatornáján is megénekelte azt a sofőrt, aki az M1-es rézsűjén akarta kikerülni a sort.

Kemma.hu

Forrás: Magyar Közút

Mi is beszámoltunk az esetről, amikor márciusban egy autós berágott a feltorlódott kocsisor miatt, hogy egyszerűen kisorolt a füves területre. Így sem jutott előrébb, a Közút pedig ennek apropóján is felhívta a figyelmet az alapvető közelekdési szabályok és biztonság betartására. Humoros TikTok-csatornájukon is megénekelték az esetet, ahogy azt egyébként a sztrádán leszálló hattyúval is tették.

Ezúttal a mémként elhíresült Dezsőke hangját használták fel, fanyar humorral jelezve, mekkora bolondság volt, amit a sofőr csinált. 

@magyarkozut Az M1-en egy baleset miatt pályazár volt, ezért leterelte a rendőrség az útról a közlekedőket. Volt egy autós, aki a rézsűn próbálta neg kikerülni a nem túl nagy sort. Ne kövessétek a példáját, nemcsak azért mert szabálytalan, hanem mert veszélyes is, és ha megnézitek, a sok kínlódás miatt igazából nem is jutott előrébb… #magyarkozut #nekedbe #nekedbee #nekedbeszeretnemlatni #nekedbeakaromlatni #pusztuljonfyba #pusztuljonaforyouba #foryou #fy #4u #4you #4yp #fyp #tilos #dontdoit #necsinald ♬ eredeti hang - Patrik Buduczki

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában