Bukta

2022.04.13. 08:09

Kikerázta magát szilveszterre a szlovák tolvajnő Komáromban (videó)

Mindent magára aggatott, de csak a biztonsági őrnek meg a rendőröknek villoghatott a cuccokban.

Kemma.hu

A tolvajnő nem jutott ki a boltból a lopott rózsaszín kabáttal

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Lopás vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a szlovák állampolgárságú nővel szemben. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a vádirat szerint a szlovák állampolgárságú nő  tavaly december 30-án egy rózsaszín kabátot,  1 kék színű body-t, 2 bizsu kiegészítőt és egy bizsu gyűrűt akart meglovasítani egy komáromi áruházból, 18 ezer forint értékben.

Az áruház ruházati osztályán, a próbafülkében a kabátról letépte az elektronikus áruvédelmi eszközt, a többi  áruról pedig az árkódot, majd a kabátot felvette, a bizsukat az ujjára húzta, a body-t pedig a kabátja alá elrejtette.

A nő az önkiszolgáló pénztáraknál akart távozni, de ez már nem sikerült: gyanús viselkedésére az áruház biztonsági őre felfigyelt, és nem engedte, hogy elhagyja az áruházat. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában