Becsületes

2024.06.16. 11:15

Rendezte tartozását a tatabányai kúton véletlenül ingyen tankoló autós

Minden a lehető legjobban alakult az ügyben. A fiatal férfi még június 2-án ment tankolni az egyik tatabányai benzinútra, ahol ugyan fizetett, de a kút terminálja nem vonta le kártyájáról az összeget. Ez csak később derült ki, ezért keresni kezdték a sofőrt, akit végül sikerült megtalálni.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, kávéra, de még egy fagyira is meghívta volna az egyik tatabányai benzinkutas azt a fiatal férfit, aki június 2-án, vasárnap tankolt nála az egyik OMV kúton. A fiatal, 30 év körüli férfi egy fekete Audival érkezett, tankolt 34 ezer forintért, fizetett, majd elhajtott. Azonban volt egy kis probléma. Kiderült, hogy a benzinkút kasszája nem működött, így a tankolása ingyen volt, amit a kutastól vontak el. 

Az egyik alkalommal bejött egy fiatal férfi. Viszonylag magas, vékony. Kabátot viselt. A haja oldalt fel volt nyírva, középen pedig hosszúra van hagyva. Semmi probléma nem olt vele, 34 ezer forintot kellett fizetnie a benzinért és még vásárolt is. Kifizette, de miután elhajtott, kiderült, hogy gond volt a kasszával, nem érzékelte, hogy rányomtam a tankolásra, így a kártyájáról nem sikerült levonni a pénzt. Nem figyeltem és ő sem vette észre

– árulta el a Ripostnak korábban a töltőállomáson dolgozó hölgy, majd hozzátette, hogy mivel a sofőr „kifizette” a tankolását, így nem követett el szabálysértést, ami miatt a rendőrség sem tud segíteni a benzinkútnak.

Szerencsére azonban minden jóra fordult az ügyben. A Ripost beszámolója szerint ugyanis végül sikerült megtalálni a sofőrt, ugyanis felismerték. Információik szerint az egyik helyi látta meg a férfit, akit utána nem sokkal később már értesítettek is a kellemetlenségről. Úgy tudják, hogy azóta a sofőr visszatért a benzinkútra és rendezte a tartozását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában