Baleset

2022.04.29. 21:16

Több autó ütközött össze Tata egyik legforgalmasabb zebrájánál

Egymást követték a szerencsétlenségek megyénkben.

Sz. D. K.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Beküldött

Ismét baleset történt Tatán. Egy szemtanú szerint kevesebb baleset lenne a gyalogátkelőhelyénél, hogy ha lenne ott közlekedési lámpa. Ahogyan arról a délelőtti órákban már beszámoltunk: április 29-én, nem sokkal nyolc óra után baleset történt a tatai Ady Endre úton, a rendőrség előtti kereszteződésnél. Gányai Balázs, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense hírportálunknak elmondta, hogy egy tehergépjármű zöld jelzésnél kanyarodott ki az Ady Endre útra, ekkor a szintén zöld jelzésnél jobbról egy kerékpáros érkezett, aki a jármű jobb hátsó kerekének ütközött. Nem sokkal később azonban újabb baleset történt Tatán. 

Egy, a neve elhallgatását kérő olvasónk elmondta, hogy a Május 1. út és a Nagykert utca kereszteződésében található rendkívül forgalmas gyalogátkelőhelyen történt a baleset 14.00 óra körül. Mint mondta, ez a Kőkúti Általános Iskola közvetlen közelében van, amely gyerekek által is gyakran használt útszakasz.

Mivel ennél a zebránál rendszeresen történnek balesetek, érdemes lenne a kereszteződést átépíteni és kihelyezni egy közlekedési lámpát

–hangsúlyozta a szemtanú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában