Ebből is, abból is

2022.03.12. 16:33

Nagy tételben hozta be a drogot az országba: speed, ecstasy és marihuána is volt nála

A férfi 2019 novemberében és 2020 szeptemberében autójában összesen több mint 300 gramm speedet, ecstasy-t és marihuánát hozott át Szlovákiából Magyarországra.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség kábítószer birtoklás bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntető ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki két alkalommal jelentős mennyiségben hozott át többféle kábítószert Szlovákiából Magyarországra – tájékoztatott dr. Reszl Ildikó, a Komárom-Esztergom megyei Főügyészség főügyésze.

A vádirat szerint a szlovák férfi 2019 novemberében és 2020 szeptemberében összesen több, mint 300 gramm mennyiségű speed, ecstasy és marihuána fajtájú kábítószert hozott át autójában Szlovákiából Magyarországra. A férfi emellett egy alkalommal kábítószer hatása alatt vezette a kocsit.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a férfival szemben kábítószer birtoklás bűntettének és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a vádlottal szemben fegyházbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában