Lopás

2022.01.20. 06:18

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

A két tatabányai fiatal a rendőrségi felhívásban ismert magára, ezért úgy döntöttek, hogy feladják magukat. Most az ügyészség dönthet sorsukról.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság lopás miatt folytatott büntetőeljárást két fiatal ellen. Egy tatabányai áruháznál lettek figyelmesek a lezáratlan kerékpárra május 8-án. Közösen megbeszélték a lopást, a bringát egyszerűen eltolták a tárolóból. 

A sértett miután észlelte a lopást, feljelentést tett a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A rendőrök az elkövetők azonosítása kapcsán felhívást tettek közzé, amin a két fiatal felismerte magát. Önként megjelentek a rendőrségen, ahol a nyomozók őket gyanúsítottként kihallgatták, a lopott kerékpárt pedig lefoglalták. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában