Fájdalom

2022.01.10. 17:30

„A Dunában kell keresni” - halottlátó szavai sokkolták a fiát kereső édesanyát

Mezősi Andrea már négy hónapja folyamatosan keresi 29 éves eltűnt gyermekét, Török Zoltánt. Az édesanya kétségbeeséseben már halottlátó segítségét is kérte.

Forrás: police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az  Oroszlányi Rendőrkapitányság eljárást folytat Török Zoltán eltűnése kapcsán. A 29 éves férfi már négy hónapja nem ad életjelet magáról. Édesanyja már halottlátó segítségét is kérte, aki olyan szörnyűséget közölt az asszonnyal, hogy teljesen összetört. Mezősi Andrea ennyi idő elteltével sem adja fel, mindet megmozgat fia megtalálásáért - számolt be a Ripost az esetről a Blikk nyomán.

Az asszony eddigi törekvései nem vezettek eredményre. Folyamatosan nyomon követi a rendőrség oldalán a nyilvántartást  amit az ismeretlen, beazonosítatlan holttestekről vezetnek. Már személyesen is felkereste őket emiatt, de egyelőre szerencsére közöttük nem bukkant a fia nyomára. Andrea nagy elkeseredésében még egy halottlátót is felkeresett.

Azt állította, hogy a fiam már biztosan nem él, de nem ő akart meghalni, tehát valaki megölhette. Összeomlottam, amikor azt mondták, a holttestét a Dunában kell keresni. Hiába telt el ennyi idő, még mindig reménykedem abban, hogy életben van. Már arra is gondoltam, hogy baleset érte, vagy esetleg fogva tartják valahol. Ha minden rendben lenne vele, már biztos jelentkezett volna, hiszen korábban szinte minden nap beszéltünk telefonon.

Ahogy a Ripost írja, Török Zoltán az elmúlt években Tatán dolgozott az építőiparban. Egy ideig a barátnőjével élt, de a szakításuk óta a főnöke biztosított neki szállást. Miután Zoltánt korábban megbírságolták, mert nem hordott maszkot, tíz nap elzárásra ítélték, szeptember 4-én engedték ki. Aznap igazoltatták a budapesti Boráros téren, de azóta semmi nyoma.

– Ami nagyon furcsa, hogy az egyik ismerőse az eltűnése napján éppen Dunáról osztott meg képeket a közösségi oldalán. Nem akarok vádaskodni, de a fejlemények tudatában nagyon érdekesnek tartom. Viszont azóta sem tudtam beszélni vele. Már egyre rosszabbul vagyok, néha az őrület határán táncolok, egész egyszerűen ezt képtelenség feldolgozni – fogalmazott az édesanya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában