Szomorú ünnep

2021.12.27. 18:12

Két megyei család otthonában is lángok pusztítottak karácsonykor

Egy bokodi és egy szárligeti esethez is riasztották a tűzoltókat az ünnep idején. Szerencsére senki sem sérült meg a tűzesetekben.

Kemma.hu

Forrás: KEM katasztrófavédelem

Lakóház égett teljes terjedelmében Bokodon december 24-ről 25-re virradóra. A helyszínre vonuló tatabányai hivatásos és oroszlányi önkormányzati tűzoltók a lángokat négy vízsugárral oltották el. A házban a tűz idején szerencsére senki nem tartózkodott. Az épületben élők a lakhatást a rokonok segítségével oldották meg.    

Szárligeten december 25-én délelőtt keletkezett tűz egy családi házban. A tűzoltók kiérkezésekor a lakóház fürdőszobájában és kazánházában pusztítottak a lángok. A tűzoltást végző tatabányai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották. A tűzeset idején a házban senki nem tartózkodott. Az esettel összefüggésben lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában