Bűnügy

2021.11.08. 14:00

Babakocsival loptak volna, de már a kijáratban lebukott a pár

Esztergomi Járásbíróság jogerősen próbára bocsátotta azt a nőt és férfit, akik babakocsiba rejtve tulajdonítottak el dolgokat egy esztergomi áruházból.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Ítélet született annak a párnak az ügyében, akik ellen lopás bűntette miatt indult eljárás, mert egy babakocsiba rejtve próbáltak minél több mindent ellopni egy esztergomi áruházból 2021. február 28-án. Az Esztergomi Járásbíróság jogerős büntetővégzésében a vádlottakat 2-2 évre próbára bocsátotta – tudtuk meg Dr. Horváth Sándor, helyettes sajtószóvivőtől.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a férfi és a nő február 28-án, délelőtt egy esztergomi áruházba mentek, hogy minél több mindent ellopjanak., mindezt anyagi nehézségeikre hivatkozva tették. A pár a bűncselekményt egymás tevékenységéről tudva úgy hajtották végre, hogy a jogtalanul elvett dolgokat a magukkal vitt babakocsi különböző részeibe rejtették. Ezután a lopott dolgokkal el akarták hagyni az áruház területét, azonban az áruvédelmi kapu bejelzett, így tetten érték őket és a sértett 52.296,- Ft összegű kára megtérült. Az esetet az áruház kamerái rögzítették.

Nem ez az első eset, hogy a megyében valami hasonló babakocsis eset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában