bűncselekmény

2021.11.12. 10:00

A 85 éves férfi életveszélyesen késelte meg azt, akinél szívességből lakhatott

Ismét meghosszabbították annak az idős férfinak a letartóztatását, aki egy 19 centiméteres késsel többszőr megszúrta a szállásadóját Esztergomban.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatás további meghosszabbítását két hónappal annak az idős férfinak, aki Esztergomban, 2021. július 15-én a délutáni órákban többször megszúrta, megvágta szívességi szállásadóját. Erre azért van szükség, mert továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye – tudtuk meg Dr. Borbély Veronikától, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ügyészétől.

Ahogy arról korábban beszámoltuk, a megalapozott gyanú szerint a 85 éves N. S. 2021. július 15-én a délutáni órákban egy esztergomi ingatlanban megszúrta és megvágta a sértettet, akinél szívességből lakhatott. A tettet szóváltás előzte meg, majd több helyen – köztük a hasán is – megszúrta egy 19 cm-es pengehosszúságú késsel szállásadóját. A lakástulajdonos az őt ért támadás megszakítása érdekében egy széket dobott támadójához, majd lement az emeletről és az épület előtt összeesett. Az egyik szomszéd értesítette a mentőket, a sérült férfit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

A gyanúsított cselekménye életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megállapítására alkalmas. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára a gyanúsított letartóztatását július 16-án egy hónap időtartamra elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában