őrizet

2021.09.26. 09:48

Jogsi nélkül kapták el a teherautóst Füzitőn, a biztonsági övet sem használta

Vasárnap délelőtt egy teherautó 30 éve sofőrjét ellenőrizték Almásfüzitőn. Kiderült, hogy a férfinak nincs jogosítványa.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A komáromi járőrök Almásfüzitőn állítottak meg egy tehergépkocsit szeptember 25-én délelőtt. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a 30 éves sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal, ezért előállították a rendőrkapitányságra.

Ellene engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak az egyenruhások, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Mivel a férfi közlekedése során nem használta a biztonsági övet, ezért 10 ezer forint közigazgatási bírságot is kiszabtak rá.

Ezen felül a megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek, öt személyt fogtak el és öt főt állítottak elő, valamint négy ittas járművezetővel szemben léptek fel. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában