tragédia

2021.07.18. 05:51

Halálos baleset Keréktelekinél: személyautó és kamion ütközött frontálisan

A Keréktelekinél történt frontális balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közlekedési baleset történt július 18-án éjfél után a 81-es számú főúton, Keréktelekinél. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben, Győr irányából Kisbér felé haladó járműszerelvénnyel. A baleset következtében a gépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

A Útinfrom információi szerint az 54-es kilométernél az utat lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni a 8208-as jelű úton Öreghegy, Bársonyos felé lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában