őrizetben

2021.07.11. 09:52

Amatőr módon buktatta le magát és két utasát a drogos sofőr Bábolnán

Nem csoda, hogy mindhárom delikvens a komáromi rendőrségen kötött ki, miután lebuktatta magát és társait a sofőr.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A komáromi egyenruhások Bábolnán állítottak meg egy személyautót július 10-én délután, amelyben a sofőr mellett két férfi utazott. A rendőrök ellenőrizték a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy korábban eltiltották őt a járművezetéstől. A police.hu beszámolója szerint amikor a vezető kiszállt a járműből, a nagyigmándi férfi nadrágjának zsebéből kiesett egy doboz, amelyben a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak. A jármű anyósülésén helyet foglaló 21 éves bábolnai férfiról kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mivel a rá kiszabott közérdekű munka büntetés letöltését nem kezdte meg.

Mivel az autóban utazó mindhárom férfi kábítószerfogyasztás jeleit mutatta, az egyenruhások előállították őket a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol ellenük a gyorsteszt elvégzése után kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

A sofőrrel szemben emellett eltiltás hatálya alatti járművezetés, valamint járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetése miatt is eljárást indítottak. A körözött férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában