hoppon maradt

2021.01.09. 08:05

Két kocsit is feltört Tatabányán a 18 éves fiú, hogy ellopja azokat

A rendőrök a napokban azonosították azt a 18 éves tatabányai fiút, aki még 2018-ban tört fel két autót egy garázssor előtt, hogy ellopja azokat.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a 18 éves férfi 2018. augusztus 9-én éjszaka egy tatabányai garázssornál két egymás mellett lévő járműre lett figyelmes. Az egyik gépkocsi oldalablakát betörte, majd abba beült. A gyújtáskapcsoló vezetékeit összekötötte, de a járművet nem tudta beindítani. Ezt követően a másik személygépkocsi ajtaját is kinyitotta, abba szintén beült, de ezt sem tudta beindítani. Az egyik autóban nem volt akkumulátor, a másikban indításgátló volt külön kiépítve.

Fotó: Police.hu

A sértett másnap tett feljelentést a rendőrségen. A tatabányai rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították és a napokban gyanúsítottként kihallgatták az elkövetőt. Ellene 2 rendbeli lopás bűntett kísérlet miatt indult büntetőeljárás. A tatabányai férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában