Baleset

2020.11.18. 10:51

Halálos gázolás az M1-esen: 20 éves román férfi futott ki a kisbusz elé

A 20 éves román férfi átmászva a szalagkorláton, a túloldalon parkoló autójához akart átszaladni, ekkor ütötte el a szabályosan közlekedő kisbusz.

Kemma.hu

Tatánál, a Budapest felé vezető oldalon gyalogost gázolt el egy kisbusz. A 20 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Ahogy arról korábban beszámoltunk, november 17-én késő este halálos baleset történt az M1-es autópálya 64-es kilométerszelvényében, Tata közelében, a Remeteségi pihenőnél. A baleset során egy kisbusz gázolt el egy 20 éves férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Racsné Galambos Gréta rendőrszázados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a 20 éves román állampolgárságú férfi a KFC parkolójánál átmászott a szalagkorláton és a túloldalon parkoló kocsijához szeretett volna átfutni, ekkor történt a tragédia. A kisbusz az eset során szabályosan közlekedett.

A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellet végezték. A forgalmat az autópályáról, a közeli benzinkút szervizútján keresztül engedték tovább az egyenruhások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában