rajtaütés

2020.11.26. 12:37

Fotókon, miket rejtettek autójukban a tatabányai drogosok

A tatabányai rendőrök a Fő téren csaptak le a drogdílerre és a fogyasztóra. Két helyi lakost gyanúsítottként kihallgattak, közülük egyet őrizetbe vettek.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei állampolgári jelzésére november 25-én 9 óra 30 perc körül Tatabányán, a Fő téren ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban ülő 29 éves N. R. és a 28 éves Sz. L. helyi lakosokat. A rendőrök a járműben egy táskát találtak, amiben két tasak volt. Az átlátszó tasakokban szárított növényi származék volt, valamint egy műanyag dobozban pedig ismeretlen eredetű fehér por.

A rendőrök több olyan tárgyat is találtak az autóban, ami az ismeretlen eredetű portól volt szennyezett. A rendőrök a két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, és a kábítószergyanús anyagokat lefoglalták. Az elsődleges adatok szerint az ismeretlen eredetű por amphetamin származék.

A férfiakkal szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett. Őket a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, M. R. ellen kábítószer birtoklása, Sz. L. ellen kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt indítottak büntetőeljárást. A rendőrség Sz. L.-t őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában