lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés

2020.07.19. 15:58

Légfegyvereket és késeket próbált eladni két budapesti férfi az oroszlányi piacon

Az oroszlányi piacon szombaton egy 35 éves és egy 30 éves budapesti férfi késeket és légfegyvereket próbáltak eladni, azonban a rendőrök elfogták őket.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 35 éves budapesti férfi július 18-án délelőtt Oroszlányban a piacon légpisztolyt, légpuskát, pillangó kést, rugós kést, valamint légpuskalőszereket árult, amikor a helyi rendőrök tetten érték. Ugyanitt egy másik budapesti 30 éves férfit is tetten értek, aki, légpisztolyt és légpuskákat akart eladni.

A járőrök mindkettőjüket a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Tőlük a légfegyvereket, ami az elsődleges vizsgálatok alapján lőfegyvernek minősülnek, és a többi eszközt lefoglalták. G. J. és B. L. ellen lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt G. J. ellen szabálysértési feljelentést is tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában