veszélyes helyzet

2020.06.16. 14:39

Gázszivárgás volt egy tatai épületnél

A tatabányai tűzoltók érkeztek a helyszínre, addigra már elállították a szakemberek a szivárágást. a tűzoltók méréseket végeztek az épületben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Gázszivárgás volt Tatán, Dobozi Mihály utcába június 16-án. A helyszínre a tatabányai tűzoltók érkeztek. Varga Mihály Sebestyén főhadnagy, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy egy építkezésen történt a baleset, amikor egy épület mellett, kerítésbontás közben egy munkagép elszakított egy 32 milliméter átmérőjű gázvezetéket.

Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a helyszínen lévők az érintett vezetéket kiszakaszolták, a gázszolgáltató pedig a szivárgást megállította. Mivel a vezeték az épület nyitott ablaka közvetlen közelében szakadt el, fennállt a veszélye, hogy gázzal telt meg az épület. Ezért a tűzoltóegység méréseket végzett a házban és átszellőztette az épületet. Ez után átadták gázszolgáltatónak a területet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában