Lajstrom

2020.03.04. 09:09

Ittasan, jogosítvány nélkül vezető segédmotorost fogtak Tokodon

A dorogi járőrök március 3-án Tokodon megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfit, akinél nem volt vezetői engedély és az alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott így a férfit előállították.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szerda reggelt megelőző 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások nyolc személyt fogtak el, valamint öt embert állítottak elő és egy ittas sofőrrel szemben is intézkedniük kellett. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei március 3-án délután fél egy körül Tokodon, a Kossuth Lajos utcában megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy a férfi a vezetői engedélyét nem vitte magával. Az egyenruhások ezt követően alkoholszondát fújattak meg vele, ami pozitív eredményt mutatott. Az egyenruhások mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A 49 éves sofőrrel szemben szabálysértési eljárást, a mérési eredmények alapján pedig büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában