tragédia

2020.02.07. 14:56

Családirtás Tatabányán: két gyermekével és magával is végzett az apa

Tatabánya bánhidai városrészében egy 40 éves apa 9 és 7 éves gyermekeivel, majd magával végzett.

Kemma.hu

Tatabánya bánhidai városrészében egy 40 éves apa 9 és 7 éves gyermekeivel, majd magával végzett.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

Az MTI információi szerint a péntek délelőtt veszekedés után az anya elment otthonról. Ám hiába értesítették a rendőröket a szomszédok a veszekedés miatt, mire a járőrök kiértek, a 7 és 9 éves kisfiút, bár próbálták újraéleszteni, nem tudták visszahozni az életbe. Az MTI úgy tudja, az apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

Korábban erről írtunk:

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Tevékenység-irányítási Központba február 7-én 11 óra 24 perckor családi veszekedésről érkezett bejelentés. A helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen, ahol megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Információink szerint a Bánhidán, a Jókai-Skrován utcák körzetében történt a tragédia. A 40 éves apa egyedül volt otthon a gyerekekkel, és úgy tudjuk, a szomszédságból értesítették a rendőrséget a veszekedés miatt.

A környéken élőket megrázta az eset. A családot nem ismerték jól, még abban is megoszlanak a vélemények, hogy albérlők, vagy tulajdonosok voltak-e. A tragédia utcája még mindig le van zárva, gyalogosan sem engednek be senkit, kivéve az ott lakókat.

 

A rendőrség hermetikusan lezárta a környéket (Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában