bukta

2020.02.02. 07:55

Befejezték a nyomozást Komáromban a 18 éves szlovák cipőtolvaj ügyében

A 18 éves tolvaj már a komáromi áruházban felvette a cipőt, amit el akart lopni, de csak a kijáratig jutott benne.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komáromi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek egy komáromi áruházi tolvaj ügyében.

A rendőrség tájékoztatása szerint a szlovák állampolgárságú K. Cs. 2019. október 30-án egy komáromi áruházban tartózkodott. A 18 éves férfi egy cipőről, egy nadrágról és egy étrend-kiegészítőről az áruvédelmi eszközt letépte, és így maguk a termékek is megrongálódtak.

Ezt követően fizetés nélkül távozott úgy, hogy a cipőt még az áruházban a lábára húzta, a többi terméket pedig a táskájába tette. Az áruház biztonsági őre a bejáratnál tartóztatta őt fel és tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig. Az egyenruhások az ellopott értékeket lefoglalták, a tettest a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában