lopás és orgazdaság

2019.11.22. 10:52

Lebukott a lopott autóalkatrészekkel bizniszelő esztergomi banda

Az esztergomi rendőrök elfogtak azt a három tolvajt és egy orgazdát, akik egy telephelyről lopott alkatrészekkel üzleteltek.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint négy férfit kaptak el lopás és orgazdaság miatt a november 21-én csütörtökön. Három férfi a kerítést megbontva, majd az ablakot betörve ment be egy esztergomi telephelyre november 2-án este. A 45 éves O. D., a 29 éves ifj. O. D. és a 42 éves B. J. hét doboz autóalkatrészt vett magához, majd távozott a helyszínről.

A cég egyik alkalmazottja másnap vette észre a betörést és feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek az elkövetők azonosítása érdekében, akiket november 21-én elfogtak, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

Ugyanezen a napon a rendőrök előállították azt a 23 éves férfit is, aki a gyanú szerint a gyanúsítottaktól átvette a lopott holmit, és azt eladta. Ellene orgazdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában