tetris challenge

2019.09.23. 17:30

Mindenüket kipakolták a tokodi tűzoltók a netet lázban tartó kihívás miatt

A tokodi tűzoltók is beszálltak a közösségi oldalakon futó játékba, a tetris challenge-be, magyarul tetrisz kihívásba.

F. M.

A tűzoltók teljes felszerelésben pózoltak

Forrás: beküldött

A Tokodi Önkéntes Tűzoltó Egyesület is teljesítette a Tetris challenge elnevezésű kihívást. A közösségi oldalakat meghódító játék főként a rendőröket, tűzoltókat és mentősöket célozza meg. A lényege, hogy a posztoló a járművét és annak beltartalmát, valamint teljes menetfelszerelését és saját magát is rendezetten a földre helyezi, mint mikor valaki tetriszezik, majd erről az installációról felülnézetből fotót készít.

A tűzoltók teljes felszerelésben pózoltak (Fotó: beküldött)

Bánhidi László, a tokodi önkéntes tűzoltók elnöke elmondta, hogy azért szálltak be a játékba, hogy felhívják a figyelmet a tűzoltóság munkájára. Elárulta, hogy alaposan rákészültek a képre. Körülbelül 40 perc alatt pakolták ki és rendezték el a felszerelést a kép kedvéért. A tokodi tűzoltók fotóján, a tűzoltó autó és a terepjáró mellett összesen huszonhét eszköz látható, például aggregátor, motoros láncfűrész, tömlők, melles csizma, vagy épp tűzoltó csákány. És persze a hét önkéntes tűzoltó, teljes bevetési ruhában.

A kép készítése utáni visszapakolás már gyorsabb volt, nyolc perc alatt mindent a helyükre tettek a tűzoltók. És mint tudjuk, a tűzoltóknál a gyorsaság életmentő is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában