nyomozás

2019.07.26. 19:37

Eljárás indult az anya ellen, aki a forró kocsiban hagyta a kétéves kislányát

A nő kétéves gyerekét bent hagyta a kocsiban, amíg beszaladt a boltba. Az anya ellen nyomoz a rendőrség.

F. M.

Forrás: police.hu

A Dorogi Rendőrkapitányság eljárást indított a anya ellen, aki a kislányát a tűzforró autóban hagyta. Buóczné Miklán Erzsébet alezredes, a megyei rendőrfőkapitányság helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy kiskorú veszélyeztetés gyanúja miatt indult nyomozás a kétéves kislány szülője ellen.

A gyerek már rosszul volt
Fotó: police.hu

A kislányt a dorogi Schmidt Agora parkolójában, a tűző napon álló autóban, résnyire nyitott ablakkal hagyta az anyja, amíg beszaladt az út másik oldalán levő boltba. A kislányt egy járókelő vette észre, aki értesítette a rendőrséget. A kétéves gyereknek nagyon piros volt az arca és ki akart jönni az autóból. A dorogi rendőrök a nyitott ablakon keresztül kinyitották a kocsi ajtaját, és kiszabadították a kislányt. Megitatták és megmosták az arcát. A helyszínre mentőt hívtak, akik megvizsgálták a gyereket, de úgy ítélték meg, hogy nem kell kórházba szállítani.

A Schmidt Agora Dorogon, ahol parkolt az autó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában