tragédia

2019.02.06. 11:52

85 éves tatai sofőr okozott halálos balesetet az M5-ösön

A 85 éves bácsi 81 éves női utasa veszítette életét az M5-ös autópályán Félegyháza közelében történt balesetben február ötödikén.

Kemma.hu

Forrás: baon.hu

Fotó: Maksa Balázs

A Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint egy 85 éves tatai férfi, felesége és harmadik utas szenvedett balesetet az M5-ös autópályán február 5-én délután.

Mint írják, az M5-ös autópályára hajtott fel a férj Suzuki SX4-ével, ám a gyorsítósávról balra, a forgalommal szembe fordult. Járműve így a belső forgalmi sávban szabályosan Szeged felé közlekedő Renault Megane-nal frontálisan összeütközött Félegyháza közelében. A Suzuki jobb hátsó ülésén utazó 81 éves tatai nő a helyszínen életét vesztette, további három személy megsérült a balesetben. A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

A baon.hu információi szerint a Suzuki utasai egy temetésről tartottak Tatára, a járműben hárman ültek. A balesetben a sofőr hátsó ülésen utazó – szintén 80 év körüli – felesége életét vesztette. Az autó jobb első ülésén utazó fiatalabb nő súlyosan, a sofőr és a másik jármű vezetője pedig könnyebben megsérült.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában