megelőzés

2018.10.30. 18:01

A megyei katasztrófavédelem felkészült a télre

A téli felkészülés fontos része a katasztrófavédelem munkájának, így minden eshetőségre felkészítették a megye tűzoltói a tatabányai igazgatóságon.

Kemma.hu

Forrás: Józan Tímea/KEM Katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint állományi felkészítést tartottak a tűzoltóknak a Komárom-Esztergom-Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Kelkó Balázs tűzoltó alezredes igazgató-helyettes nyitotta meg az felkészítést, majd felkérte Sikrai Attila tűzoltó alezredest, megyei polgári védelmi főfelügyelőt előadásának megtartására. Először a potenciális téli viszonyokról beszélt a főfelügyelő, azon belül kihangsúlyozta az előrejelzés kulcsfontosságú szerepét.

A felkészüléshez kapcsolódóan elmondta, hogy a gyakorlatok hozzájárulnak az eredményes védekezéshez. Az előadáson a megyei kockázati helyszínek ismertetésén kívül, az eseménykezelés témáját is ismertette a résztvevőkkel.

Az értekezlet végén Kelkó Balázs tű. alezredes igazgató-helyettes úr megköszönte minden jelenlévő részvételét, észrevételeit és együttműködő készségét, ezzel hozzájárulva a rendkívüli téli időjárás okozta események hatékony kezeléséhez.

(Borítókép: Józan Tímea/KEM KATASZTRÓFAVÉDELEM)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában