döbbenetes bűntény

2018.10.01. 15:53

Letartóztatták a csolnoki gyilkosság gyanúsítottját

Megdöbbentő gyilkossághoz riasztották a rendőröket pénteken: egy huszonéves fiatalembert szúrt mellkason egy kollégája egy kölcsönadott pulóver miatt.

kemma.hu

Szinte érthetetlen, hogy fajulhatott odáig egy kölcsönadott pulóver története, hogy egy fiatalnak meg kellett halnia, Csolnokon mégis ez történt.

Forrás: police.hu

Péntek délután egy csolnoki italozó előtt halálra késeltek egy huszonéves fiatalembert. Mint kiderült, az áldozat nemcsak ismerte támadóját, de munkatársak is voltak. A gyilkosságba torkolló vita kirobbantója pedig egy kölcsönadott pulóver volt.

A 32 éves későbbi támadó még Budapesten adta kölcsön a ruhaneműt kollégájának, ám amikor kiszállt a kocsiból, nála maradt, ezért utánament Csolnokra. Itt már nem pusztán a pulcsit követelte vissza, de 26 ezer forintot is kért érte, amelyet a fiatalabbik férfi nem akart kifizetni. Ez a vita fajult el odáig, hogy az idősebb férfi kést rántott, és mellkason szúrta a munkatársát, akinek az életét a mentősök már nem tudták megmenteni.

Szinte érthetetlen, hogy fajulhatott odáig egy kölcsönadott pulóver története, hogy egy fiatalnak meg kellett halnia, Csolnokon mégis ez történt. (Fotó: police.hu)

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de néhány óra múlva önként jelentkezett a Pilisvörösvári Rendőrőrsön. G. Krisztiánt a rendőrség őrizetbe vette.

Október 1-én az ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának elrendelésére. A Tatabányai Járásbíróság az ügyész indítványának helyt adott, és elrendelte egy hónapra a gyanúsított letartóztatását. Az ügyész tudomásul vette a végzést, a gyanúsított és védője a végzéssel szemben fellebbezést jelentett be – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában