Észak-Komárom

2018.08.07. 14:00

Vádat emeltek a párkányi zenélő ház tulajdonosa ellen (videó)

A vádlott, N. Éva 16 évig kínozta szomszédait hangszórókon keresztül ugyanazzal az áriával. A bírósági ítélet sem szabott gátat a nőnek.

kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

Ahogy arról korábban már többször beszámoltunk, Párkány egyik lakója különös módon szórakoztatta szomszédait. Vagy helyesebben kínozta, ugyanis álló nap egyazon operát játszotta le hosszú éveken keresztül. Hangfalakkal fokozta a hatást, garantálva ezzel, hogy a környéken mindenkihez eljusson a zeneszám.

Két évig csöndes volt a „ház”, majd N. Éva tavaly ősszel ismét beüzemelte a lejtászót. A Kemma.hu birtokába jutott egy hangfelvétel is, amelyen a tulajdonos a helyieket szidja. További részletek helyszíni videónkban:

N. Éva megközelítőleg 16 évig játszotta az áriát, figgyet hányva a Legfelsőbb Bíróság ítéletére, amely elrendelte a zene leállítását – írja a parameter.sk.

Hétfőn kihallgatásra rendelték be, majd életveszélyes fenyegetés miatt letartóztatták. Indítványozták a vizsgálati fogságba helyezését is. A bíróság dönt arról, hogy a zenélő ház tulajdonosát szabadon engedik-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában