friss információk

2018.07.05. 15:08

Egy 57 éves férfit temetett maga alá a pincerobbanás

Szerda este egy lábatlani pincében történt robbanás, aminek következtében az épület teljesen leomlott. Kiderült, hogyan találtak rá a bent rekedt férfire.

kemma.hu

Június 5-én, szerdán Lábatlanra riasztották a rendőröket és a katasztrófavédőket. Az öreghegyi pincesoron történt robbanás, s mint kiderült, a tulajdonos – akinek otthonaként is szolgált a helyiség – is bent tartózkodott.

12 óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés. Elsőként a Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei, Berki József főtörzsőrmester és Lakatos Dániel őrmester érkeztek a helyszínre, ahol egy teljesen megsemmisült épület romjai voltak.

Mivel a rendőrök tudtak arról, hogy egy férfi tartózkodik a házban, ezért haladéktalanul megkezdték a keresését. Ennek során a pince bejáratánál megtalálták a magatehetetlenül fekvő 57 éves férfit. A rendőrök erős gázszagot éreztek, és további omlásveszély is fennállt, ezért a sérültet a törmelékeken keresztül egy biztonságos területre vitték. Értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a lábatlani lakost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba – derült ki a rendőrség beszámolójából.

Káli Sándor, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy feltehetően gázszivárgás okozta a robbanást, de a baleset körülményeit még vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában