halmozottan büntetve

2018.01.15. 16:13

Egyetlen éjszaka alatt háromszor is törvényt szegett a csépi férfi

Több eljárást is indított a rendőrség egy 34 éves csépi férfi ellen, aki ittasan, vezetői engedély nélkül vezetett egy autót, a tulajdonosa tudta nélkül.

kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu/Shutterstock

A Komáromi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, a Kisbéri Rendőrkapitányság pedig jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy csépi férfi ellen.

A rendőrségre január 14-én 1 óra 45 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy a 34 éves férfi Csépről elhajtott egy személygépkocsival, a tulajdonos tudta nélkül. A járőrök még ezen a napon 2 óra 17 perckor Komáromban ellenőrizték a járművet.

Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a járművezetéstől is eltiltották korábban. A rendőrök meg is szondáztatták a férfit, ami pozitív eredményt jelzett. Az elkövetőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták, valamint szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben.

(Nyitókép: illusztráció)

Címkék#Csép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában