sziréna

2018.01.07. 09:18

Drogbirtoklás, áruházi lopás – az elmúlt 24 óra kék hírei

Bőven adott munkát a rendőröknek Vízkereszt napja.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, továbbá tizenegy embert elfogtak és ötöt előállítottak. Biztonsági intézkedésre tíz esetben került sor, és nyolc ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

A dorogi rendőrök január 6-án 11 óra 20 perckor Tokodon ellenőriztek egy 25 éves makói férfit, aki ellen a makói rendőrkapitányság garázdaság miatti körözése volt érvényben, ezért őrizetbe vétele mellett előállították.

A dorogi egyenruhások 17 óra 35 perckor Epölön is körözött személyt igazoltattak: a férfi ellen a komáromi járásbíróság kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, így ő is a dorogi rendőrkapitányságon fejezte be a napot.

Az esztergomi rendőrkapitányság egy bajnai férfi ellen folytat büntetőeljárást lopás megalapozott gyanúja miatt. A gyanú szerint a férfi január 6-án 10 óra körül egy esztergomi áruházban különböző termékeket rejtett a ruházatába. Az egyik termékről az áruvédelmi eszközt egy fogóval eltávolította és a pénztártól fizetés nélkül távozott. Az épület kijáratánál őt a biztonsági őr ellenőrizte és értesítette a rendőröket, akik megtalálták a fickó ruházatában az ellopott árucikkeket, ezért előállították. A 45 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

(Nyitókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában