összesítő

2017.11.09. 11:38

Ezek voltak az elmúlt 24 óra kék hírei

A múlt napon számos anyagi káros és több személyi sérüléses baleset, körözött személyek és egy ittas vezető adott munkát a megye rendőreinek.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A megyei rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléses és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Két személyt fogtak el és öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény gyanúja miatt. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Egy 22 éves táti férfi november 8-án 15 óra 50 perckor Suzukijával Esztergomban, a Magyary László utcában haladt a Monteverdi út irányába. A nedves úttesten járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, és egy balos útkanyarulatban az úttestről letért, majd az árokba csapódott. A gépkocsi vezetője könnyebben sérült meg.

A komáromi rendőrök pedig november 9-én 2 óra 48 perckor Komáromban, a Mártírok úton ellenőrizték egy Citroen típusú gépjármű vezetőjét. A járőrök a 24 éves tardosi férfit szondáztatták, és a mérés pozitív eredménye alapján a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították mintavételre. A férfi vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában