Időjárás

2024.03.06. 04:00

Tavaszra ébredünk, de ezt a látképet hamar elmossa az eső

Az átlaghőmérséklet 13-14 fok között alakul. Bár reggel a tavaszra ébredhetünk, a délutáni órákban hamar megváltozhat az időjárás.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint északkelet felől érkeznek felhők, amelyekből elsősorban a délutáni órákban fordul elő zápor. Az északkeleti szél egyre inkább megélénkül. 13-14 fok valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerdán, a hajnali órákban a gomolyfelhők többsége feloszlik, így változóan illetve gyengén felhős időre számíthatunk. A csapadékgócok este zömmel megszűnnek, ezt követően legfeljebb elvétve lehet zápor. Pára- és ködfoltok kialakulhatnak. Az északias szél a Dunántúlon mérséklődik, az északkeleti megyékben megélénkül, amit a Zemplénnél és a Bodrogközben egy-egy erős lökés kísérhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és +5 fok között várható, ennél pár fokkal enyhébb idő a szeles északkeleti vidékeken, hidegebb a fagyzugokban lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!