Időjárás

2024.02.18. 04:00

Több órás kirándulást is tervezhetünk a hét utolsó napjára!

Az átlaghőmérséklet12 fok körül alakul.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint általában gyengén felhős időre, többórás napsütésre van kilátás. Keleten lehetnek erősebben felhős tájak, itt záporok is előfordulhatnak. Gyengül a szél. A csúcsérték 12 fok körül valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint vasárnap, a hajnali órákban az összefüggő frontfelhőzet és annak széteső csapadéksávja délkelet felé elhagyja hazánkat, ám mögötte is maradnak felhős tájak, nagyobb területen a Nyugat-Dunántúlon és a keleti harmadban. Az ország ez utóbbi részén néhol még az éjszaka második felében is előfordulhat gyenge eső, záporeső. A kevésbé felhős, szélcsendes helyeken párásság, köd képződhet (kissé nagyobb eséllyel az Északi-középhegységben). Az északi, északnyugati szél helyenként - hajnalban főleg az északkeleti megyékben - megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, az Északi-középhegység szélcsendes helyein ennél hidegebb, a felhősebb Nyugat-Dunántúlon enyhébb lehet az idő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!