Időjárás

2023.03.28. 15:34

Videó, fotók: durva tavaszi hózápor csapott le Tatabányára

Már lassacskán áprilist írunk, de Tatabányára még egyszer beköszöntött a tél. A heves hózáporról videót és fotókat is mutatunk.

Kemma.hu

Amilyen váratlanul érkezett a nagy hózápor, olyan váratlanul váltotta a fehér csapadékot a napsütés

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Teljességgel jogosan tehetnénk fel a kérdést, megbolondult az időjárás? Nagyon úgy néz ki, legalább is elnézve kollégánk tatabányai videóját, biztos nem a tavasz jut először eszünkbe. Pedig tél kapitány már egy ideje búcsút intett, de úgy tűnik most egy rövidke időre visszaköszönt.

Már a hétfő óta károkat okozó és kis híján életet is követő szél sem a legkellemesebb érzetet nyújtja a betörő hidegfrontnak köszönhetően. Kedden ez még egy kis havazással is kiegészült. Amit aztán rövid időn belül verőfényes napsütés követett. A kora délután kollégánk Tatabányán vette videóra, ahogy „lecsap” a nagy hózápor a legdurvább téli napokat idézve.

 Ezt a környező településeken, többek között Szomódon is lehetett tapasztalni. 10 perc elteltével azonban már azon kaphattuk magunkat, hogy hét ágra süt a nap. A tavaszi havazást nem csak videón, fotókon is megörökítettük.

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő szintén videót posztolt az elképesztő időjárásról. Pápa térségéből posztolt, ahol szintén úgy hordta az orkán erejű szél a havat, hogy alig lehetett látni az úton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!