időjárás

2021.11.12. 20:09

Nem ereszt a sűrű köd, szombatra is kiadta a figyelmeztetést a meteorológia

A meteorológia elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki szombatra a sűrű köd veszélye miatt Komárom-Esztergom megyére.

Kemma.hu

Tartós, sűrű köd nehezíti a közlekedést pénteken, a meteorológia elsőfokú figyelmeztetést adott ki Komárom-Esztergom megyére is.

Forrás: Shutterstock

A hét második felében nem indulnak túl felhőtlenül a reggelek. A Köpönyeg.hu tájékoztatása szerint szombaton erősen felhős, vagy borult, párás időre számíthatunk. Elszórtan ködszitálás, szitálás teheti csúszóssá az utakat.

Fotó: met.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki Komárom-Esztergom megyére a sűrű köd veszélye miatt. A látótávolság pár száz méterre csökken. Mint írják, péntek estétől újfent terjeszkedésnek indul a sűrű köd. Az éjszakai órákban és hajnalban fagypont alatti ködös területeken ónos szitálás előfordulhat. Szombaton a délelőtti órákban ismét javulnak a látási viszonyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!