burkolatjavítás

2017.12.12. 21:09

Induljon el időben szerda reggel, ha az M1-esen haladna!

Az elmúlt időszak változékony időjárása az M1-es burkolatának sem tett jót. A keletkezett hibák kijavításáig forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok.

kemma.hu

Torlódásokra kell számítani szerdán az M1-esen (Fotó: MW)

A Magyar Közút a következő napokban burkolatjavítási munkákat végez az M1-es bicskei szakaszán, emiatt forgalomkorlátozásokra, torlódásokra kell számítaniuk az autósoknak.

Az M1-es autópálya burkolatán jelentkező hibák javítását december 13-án, szerdán 8 órától péntek 21 óráig végzik a közútkezelő vállalat szakemberei. Bicske térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 39-es és a 41-es kilométerszelvények között lezárják a külső haladósávot, így csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A munkavégzés ideje alatt az autópálya jelentős forgalma miatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számolhatnak. Az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán, illetve a +36-1-336-2400 telefonszámon kaphatnak pontos tájékoztatást az autósok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!