Kömlőd

2017.07.14. 19:33

Két éve újra mazsoretteznek

A kömlődi Kulturális és Mazsorett Táncegyesület 1991-ben alakult. Az évtized végére, hála a lányok kitartó munkájának és a felkészítők szaktudásának, a táncműfaj egyik legjelentősebb képviselőivé váltak.

Cs. Zs.

Mazsorett

Több hazai versenyen az első három hely valamelyikén végeztek. Az egyesület kezdeményezésére indult el az évről évre megrendezett országos mazsorett táncverseny. A lányok időközben felnőttek, munkájuk, tanulmányaik elszólították őket a községből. Utánpótlásuk nem volt, így a közösség felbomlott. 2015-ben támadt fel és kapott erőre a kömlődi mazsorett. A jelenlegi csoport két éve folyamatosan működik, a táncpróbák és a szereplések rendszeresek, állandó tagjaik vannak. Ez idáig a községi rendezvényeken és a környékbeli településeken szerepeltek. Legnagyobb fellépésük a múlt hónapban egy szlovákiai előadás volt. Egyre egységesebbek és határozottabbak az előadásaik.

Madari Éva, a lányok felkészítője büszke tanítványaira, és reméli, hogy a jövőben minél több szereplésre és versenyre eljutnak a táncosai.

Címkék#Mazsorettek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!