Díj

2022.11.14. 13:40

Nívós elismerést kapott a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. az idei évben OPTEN Stabilitás Díjban részesült, mint az egyik legstabilabb és legválságállóbb hazai nagyvállalatok egyike.

W. P.

Bogsch Erik vette át a díjat

Forrás: Richter Gedeon Nyrt. Facebook

Az elismerést a vállalat igazgatóságának elnöke, Bogsch Erik vette át – közölte a vállalat a közösségi oldalán. Mint ismert, a Figyelő gazdasági lap több, mint húsz éve állítja össze a legnagyobb vállalkozások rangsorát. A szerkesztőség a napokban Budapesten, egy nagyszabású gála keretében mutatta be a Figyelő TOP200 évkönyvet, melyet az OPTEN Informatikai Kft. adatai alapján állítottak össze.

A rendezvény fővédnöke Varga Mihály pénzügyminiszter volt: az MTI tudósítása szerint a politikus elmondta, hogy a válsághelyzetben kulcsfontosságú a stabilitás, ezért a kormány elkötelezett a felelős gazdálkodás és a hiánycél tartása mellett. Kijelentette azt is, hogy a vállalkozások továbbra is minden segítséget megkapnak a kormánytól, az állami és piaci források elegendőek lesznek a nehézségek leküzdésére. Hozzátette, hogy óvatosságra persze szükség van, hiszen Magyarországnál sokkal erősebb államok is visszafogják a várakozásaikat, de a fejlesztéseket nem leállítani, legfeljebb átütemezni kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!