Royal Albert Hall

2021.03.19. 18:44

Milliók áldhatják majd a Güntner nevét Londonban

A tatai Güntner oldotta meg a londoni Royal Albert Hall hangversenyterem hőmérséklet-problémáit.

Kemma.hu

A tatai Güntner oldotta meg a londoni Royal Albert Hall hangversenyterem hőmérséklet-problémáit.

Forrás: Shutterstock

A Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a londoni Royal Albert Hallban a Gϋntner-egységek üzembe helyezése előtt évente több mint egymillió ember szembesült a néha túlfűtött állapotokkal, a megfelelő léghűtő berendezések hiányában, azonban az általunk gyártott hűtőrendszer telepítése óta javult a helyzet.

Az összesen hat, úgynevezett S-GFV adiabatikus hűtőből, UV-vízkezelő rendszerből és a hozzá tartozó kezelőszervekből álló rendszer lehűti a hűtők kondenzvizét, amely az épület nagy részének hűtéséért felel, beleértve a nézőtér alsó részét és a színpadot is.

A világhírű hangversenyterem évente több mint 350 eseménynek ad otthont, többek között komolyzenei, pop- és rockkoncerteknek, balett-, opera- és sportbemutatóknak, díjkiosztóknak, iskolai és közösségi eseményeknek, jótékonysági rendezvényeknek és banketteknek. belső elrendezést a görög-római színházakhoz (amfiteátrumokhoz) hasonlóan oldották meg. Ahogy a wikipedián olvasható, legmagasabb pontja 41 méteren van. Az épületbe korábban több mint 9000 ember férhetett be, napjainkban a biztonsági előírások miatt ez a szám nem éri el a hatezret.

 

https://www.facebook.com/guentnertata/photos/a.877603192294160/3773153239405793/?__tn__=%2CO*F

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!