fejlesztés

2019.10.12. 11:30

A dolgozók sikere is a Thermotechnika Kft. nagyberuházása

Nagy lökést ad a tatabányai Thermotechnika-Crown Cool Kft. további fejlődésének, hogy új csarnokban, korszerű gépekkel készülhetnek magas minőségű termékeik.

Mórocz Károly

A cég dolgozói is részesei a sikernek

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Felavatták a Thermotechnika-Crown Cool Kft. új, 2200 négyzetméteres csarnokát a Csarnok utcában október 11-én pénteken. Az új csarnokban tartott ünnepségre a siker részeseit, azaz több dolgozót is meghívtak. Schmidt Csaba, a megyeszékhely polgármestere elmondta, hogy a 38 éve Tatabányán alakult cég sikertörténete ma már több országban folytatódik. Ugyanakkor maradtak és maradnak a városban is, ahol az új csarnokban is számíthatnak az elkötelezett dolgozók tudására.

A cég dolgozói is részesei a sikernek (Fotó: Hagymási Bence / 24 Óra)

Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője így fogalmazott:

– A leghűségesebb bajtársainkat kell a legjobban megbecsülni. Ilyen Kiss János cégtulajdonos, ügyvezető igazgató és csapata: a nyolcvanas években vágtak bele a vállalkozásba, azóta sok nehéz éven vannak túl, de maradtak, fejlesztenek, erősödnek. Kiss János kiemelte, milyen fontosnak tartja, hogy családtagjai is segítik őt és a céget munkájukkal.

Varga Mihály pénzügyminiszter Tatabánya gazdaságáról szólva kiemelte, hogy jelentős, példa értékű az itteni gazdaság megújulása. Reméli, a fejlődés töretlen marad. A Nagyvállalati Beruházási Támogatás elnevezésű programról elmondta, hogy az utóbbi öt év során ennek révén mintegy 200 milliárd forint anyagi segítséghez juthattak a cégek és 4000 új munkahelyet teremtettek. A támogatottaktól elvárják a több évtizedes múltat és hogy fontos szerepük legyen az exportpiacon. Hozzátette: a feltételeknek megfelel a Thermotechnika, jó helyre került a 158 millió forint vissza nem térítendő támogatás.

A beszédek után a szalagátvágás következett, majd Kiss János megmutatta a vendégeknek az új csarnokot és az itt készülő termékeket.

További részleteket a 24 Óra október 12-i számában olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!