kemkik

2019.01.27. 14:31

Saját weboldalt készíthetnek

A megyei kereskedelmi és iparkamara (KEMKIK), valamint a Modern Vállalkozások Programja (MVP) közösen Digitális KKV Napot rendez Komáromban kedden délelőtt 10 órától.

M. K.

A helyszín az Arany 17 Rendezvényközpont. Az internetes megjelenés fontossága a központi téma. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők hozzák magukkal laptopjukat: délután már saját weboldallal távozhatnak.

Dr. Szerencsés László, a KEMKIK elnöke mond köszöntőt, majd László Csaba vezető regionális IKT tanácsadó Fókuszban a hatékonyság és a digitális gazdaság címmel az MVP-ről tart előadást. Hogyan készítsünk weboldalt? A kérdésre Morvai Csaba, az nFc-Info Kft. ügyvezetője ad a gyakorlatban hasznosítható választ, majd az online jelenlét fontosságáról Lőrincz Balázs, a COO Vállalkozás Vezérlő Kft. ügyvezetője beszél. Az előadásokat követően kerekasztal-beszélgetésen lehet kérdezni, friss információkhoz jutni. A rendezvényen a részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!