Celebmustra

2024.04.14. 19:55

Volt, aki bombatestet, volt, aki díjat villantot - ilyen volt celebjeink hete a neten

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra, a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, a mocsai trombitás Galambos Lajos és lánya, Bogi, valamint az Oroszlányt mozgásba hozó Rubint Réka került be. Lássuk is, mi történt a celebekkel az elmúlt napokban!

Pápai Joci díjat kapott

A belügyminisztertől kapott díjat és jutalmat Pápai Joci a nemzetközi roma nap alkalmából. A tatai énekes Balázs János-díjat vehetett át a Belügyminisztériumban Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkártól.

Pápai Joci mellett Dr. Pintér Sándor belügyminiszter Balázs János-díjat adományozott és egyben jutalomban részesítette Maka Istvánt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület sportszakterületi vezetőjét és dr. Nagyné Varga Ilonát, a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Esély Szociális Közalapítványa  igazgatóját is.

Esztergályos Patrik kedvesével és cuki kutyájával kirándult

Instagram-poszttal jelentkezett a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Partik. Az egykori ifjúsági olimpiai bajnok előszeretettel mutat fotókat életéből, legutóbbi bejegyzésében pedig rögtön kettővel is meglepte rajongóit. Ezeken újdonsült feleségével, valamint cuki kiskutyájukkal együtt kirándultak a csodaszép időben az Őrségben. Remek módját választották a pihenésnek.

A paradicsomból villantott Kocsis Szandi

Újabb tartalommal jelentkezett Instagram-oldalán Oroszlány ex-exatlonosa, a nemrég még Arnold Schwarzenegger irodájában járó Kocsis Alexandra. A fitnesszmodell ezúttal az Indonéziában található Bali szigetéről posztolt egy képet követőinek, amelyen nem csak a csodaszép álomhelyszínt, de bomba alakját is megvillantotta.

Galambos Lajos reagált? 

Nemrégiben megszólalt Galambos Boglárka, és mindent elmesélt arról, hogy valóban a nála 29 évvel idősebb Csipak Péter rabolta el a szívét. Galambos Lajos tud lánya párkapcsolatáról. Bogi a Story magazinnak erősítette meg a kapcsolat hírét, és arra is reagált, hogy édesapja, Galambos Lajos hogyan fogadta a kapcsolat hírét.

Rubint Réka mozgásba hozta a várost

Vendégségbe, sztárvendégként érkezett Oroszlányba Schobert Norbert fitneszguru nem kevésbé ismert felesége. Rubint Réka a Mozdulj Oroszlány! sportnap sztárvendége volt, és videónkon is látszik, hogy a tőle megszokott lelkesedéssel és lendülettel buzdította az oroszlányi hölgyeket. Sőt, még azt is hozzátette, a közönség nagyon jó, tisztán látszik a csapaton, hogy nem először találkoznak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában