Párkapcsolati kérdések

2024.04.11. 14:04

Galambos Lajos reagált? - így áll lánya és a 29 évvel idősebb milliárdos kapcsolatához

Megszólalt Galambos Boglárka és mindent elmesélt arról, hogy valóban a nála 29 évvel idősebb Csipak Péter rabolta el a szívét. Galambos Lajos tud lánya párkapcsolatáról.

Kemma.hu

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka szerelméről mesélt. Mint ismert, nem is akárki ejtette rabul a 25 éves lány szívét: a nála 29 évvel idősebb milliárdos üzletemberrel, Csipak Péterrel lettek egy pár. Bogi a Story magazinnak erősítette meg a kapcsolat hírét, és arra is reagált, hogy édesapja, Galambos Lajos hogyan fogadta a kapcsolat hírét.

Galambos Lajos és lánya, Bogi
Galambos Lajos és lánya, Bogi
Fotó: Máté Krisztián / Forrás:  Bors

Lagzi Lajcsi lánya a párkapcsolatáról
Bogi elmondása szerint ő mindig is az idősebbek között érezte jól magát, akár barátságról, akár szerelemről van szó.

Világéletemben az idősebbek körében éreztem jól magam. Idősebbek a barátnőim és a korábbi párjaim is. A korombelieken azt látom, nem igazán tudják, hogy mit akarnak, merre tartanak. Én mindig is tudtam. Azt gondolom, bár 25 éves vagyok, igazából jóval öregebb a lelkem

– árulta el Bogi, aki amúgy hamar kirepült a fészekből, már az egyetem kezdete óta külön él a családtól.

Egyedül költöztem a fővárosba. Évek óta saját háztartásom, egzisztenciám van

– fogalmazott.

Boglárka arról, hogy új párkapcsolatához mit szólt tulajdonképpen börtönbüntetését töltő édesapja, kitérő választ adott. Ám annyi biztos, hogy a mocsai trombitás tud a lánya párkapcsolatáról, hiszen Bogi elmondta, nincs titka a szülei előtt:

Az édesapámmal baráti a viszonyom, mindenről tud, ami velem történik. Én úgy nőttem fel, hogy rengeteg időt töltött együtt a családunk, mindig nagyokat, mélyeket beszélgettünk, tartalmas időt töltöttünk együtt. És ez mára sem változott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában